FOR THE LOVE OF FOOD

Zoveel mensen, zoveel wensen, maar één ding is zeker: liefde gaat door de maag. Bekijk hier onze beproefde klassiekers.

TOSTI’S & SMOOTHIES

HOTDOGS & MILKSHAKES

HAMBURGERS

FROZEN YOGHURT

COCKTAILS

LAS FRITAS

LOADED FRIES

COUSCOUS

SLUITEN

CONCEPTEN - TOSTI’S & SMOOTHIES

TOSTI’S & SMOOTHIES

Onze tosti’s zijn gemaakt van biologisch zuurdesembrood en vormen zo een voedzame bodem voor een dagje op de beurs of op een festival. We serveren meerdere varianten, van een BBQ Beauty tot een Italian Job of de zoete tosti Go Bananas met pindakaas, banaan en cocos. Er zit voor iedereen wat bij. Super goed te combineren met een vers gemaakte smoothie rood fruit-havermout of mango-baby spinazie.

Download brochure BOEK NU

SLUITEN

CONCEPTEN - HOTDOGS & MILKSHAKES

HOTDOGS & MILKSHAKES

Op het griesmeelbroodje van bakker Mimoun serveren wij een xxl knakker van Nicole Dils, onze Hoornse worstendame. Daarnaast serveren we vegan hotdogs van soya en tarwe van de Veggiedeli. Maar wat is een hotdog zonder onze huisgedraaide milkshake? Gemaakt zoals het hoort: van volle melk en ijs. Niets meer, niets minder.

Download brochure BOEK NU

SLUITEN

CONCEPTEN - HAMBURGERS

HAMBURGERS

Op een zacht brioche broodje serveren wij extra grote burgers van de grill of houtskool BBQ. Afgemaakt met de beste toppings is dit een hele maaltijd. Naast de El Clasico en de Deluxe met crispy bacon en cheddar serveren wij ook een Double Truffle met huisgemaakte truffel mayonaise. Uiteraard is er ook gedacht aan onze vegetarische gasten.

Met het oog op duurzaamheid serveren wij op aanvraag ook hybride burgers. Deze zijn voor 70% gemaakt van rundvlees en 30% van vleesvervangende groenten. Gezonder voor onze gasten, fijner voor de koeien en beter voor het milieu!

Download brochure BOEK NU

SLUITEN

CONCEPTEN - FROZEN YOGHURT

FROZEN YOGHURT

Vanuit onze Italiaanse ijsmachine serveren wij frozen yogurt, zelf te versieren met frambozen of passievrucht coulis, chocolade, merengue, granola, rood fruit en mango blokjes. Comfort food zoals het hoort!

Download brochure BOEK NU

SLUITEN

CONCEPTEN - COCKTAILS

COCKTAILS

Welk feestje is compleet zonder een cocktailbar? Wij serveren nieuwe verassende varianten op vertrouwde drankjes. Wat dacht je van een Italiaanse scroppino met passievrucht? Vers gedraaid uiteraard! Of een Cubaanse mojito met cocos? Nieuw in het assortiment is onze matcha mule: een superfrisse cocktail van vodka, matcha en kiwi. Nadat je onze cocktails hebt geproefd wil je nooit meer terug!

Download brochure BOEK NU

SLUITEN

CONCEPTEN - LAS FRITAS

LAS FRITAS

Vanuit onze oldtimer Airstream trailers serveren wij verse friet met Spaanse toppings. De aardappelen worden op locatie voor de bezoekers gesneden zodat men kan zien dat er bij ons hele aardappelen in gaan en verse friet uit komt. Ook serveren wij fritas van zoete aardappel en een proeverij van Spaanse croquetas. Indien gewenst bieden wij ook een 100% vegan versie van het concept aan.

Download brochure BOEK NU

SLUITEN

CONCEPTEN - LOADED FRIES

LOADED FRIES

Denk kapsalon 2.0: onze vers gesneden fritas belegd met culinaire toppings van over de hele wereld. We serveren bijvoorbeeld een frietje Jakarta met daging rendang, cassave en cocos. Of een frietje Bombay met Thaise kip curry, papadums en koriander. Onze bestseller is echter ons frietje Cancún: met beef chili, jalapeño’s, mais en zure room. Vegetariërs kunnen hun hart ophalen met een frietje Athene: vegetarische kip gyros, komkommer, ingemaakte rode ui en tzaziki. 

Download brochure BOEK NU

SLUITEN

CONCEPTEN - COUSCOUS

COUSCOUS

Bij BUS denken we tenslotte ook aan de bewuste eter. Speciaal voor de health freaks en fit girls hebben wij ons couscous concept in het leven geroepen. We verkopen onder andere Marokkaanse couscous met halal worst van de grill, geserveerd met verse ingrediënten als rucola, tomaat, koriander en verse munt, afgetopt met baba ganoush. Voor onze vegetarische gasten maken we couscous met zoete aardappel, feta en rode bieten humus. Maar ook veganisten kunnen bij ons terecht voor een gerecht met falafel, kerrie humus en zonnebloempitten, warm of koud geserveerd afhankelijk van het weer. Een superfijne bodem voor een intensieve maar onvergetelijke dag op de mooiste festivals van Nederland en daarbuiten!

Download brochure BOEK NU