WELKOM BIJ BUS

Onze oldtimer bussen zorgen voor de sfeer, en onze mensen zorgen voor de heerlijkste maaltijden. Altijd representatief, altijd met het oog op de totale ervaring.
Of je nu op zoek bent naar beproefde klassiekers als New York hotdogs uit onze grote gele schoolbus of Cubaanse mojito’s uit een Turquoise Citroën HY?

ONZE BELOFTES

Kwaliteit boven alles. Pure producten, anders niet.
Wij zoeken altijd de meest verrassende varianten op simpele
bestsellers: creativiteit is ons handelsmerk.

Geen gedoe. Wij zorgen voor een ‘hassle free’ proces: van binnenkomst boeking tot uitvoering van het evenement.

Doe het zelf. We nemen onze gasten actief mee in het bereidingsproces: Eten wordt via de ervaring een onvergetelijke herinnering.

Hospitality is ons ding. Ons team bestaat uitsluitend uit mensen met passie voor gastvrijheid en heel veel plezier in hun werk. Dit stralen ze stuk voor stuk uit.

BUS is nooit af. We zijn leergierig en streven naar perfectie. We zijn onze concurrentie altijd een stap voor door trends te spotten en hier snel op in te spelen.

Van ons is er maar 1. Wij durven onszelf te zijn en respecteren elkaars gekke trekjes. Wat anderen zouden zien als een gebrek, zien wij als ons talent. Iedereen is goed in iets anders: zodoende vullen we elkaar aan en vormen we één te gek team!

DUURZAAMHEID

Iedereen die iets maakt, laat iets achter. Wat wij willen achterlaten is simpel: blije mensen en een schone natuur. Daarom zijn we hard bezig om onze onderneming zo duurzaam mogelijk te maken. Zo kopen we onze aardappelen bij de Aardappelboer in Zwanenburg, een lokale duurzame teler, en halen we onze sauzen bij Oliehoorn. Hun speciale ‘clean label’ mayonaise is vrij van kunstmatige geur-, kleur- of smaakstoffen, en wordt gemaakt van Rondeel eieren. Bij Rondeel worden kippen met veel zorg voor dierenwelzijn en milieu gehouden, gebaseerd op alle natuurlijke behoeften van de kip.

Onze frituuroven is energiezuinig en door ons vet te filteren zorgen we voor minder afval. Daarnaast werken we uitsluitend met biologisch afbreekbare disposables van Natureko en hebben we zonnepanelen aangeschaft met het doel medio 2019 volledig zelfvoorzienend te zijn. We hebben er zelfs een paar extra genomen om energie terug te kunnen geven aan het net.

Ten slotte bieden we naast ons gewone assortiment een 100% vegan versie van Las Fritas aan. Hierbij werken we uitsluitend met hoogwaardig plantaardige olie, serveren we uitsluitend vegan mayonnaise, ketchup en curry en kunnen mensen kiezen tussen vegan ‘draadjesvlees’ of vegan groentekroketten van Oma Bobs.

Show us your #tastytimes

Volg ons op Instagram